Saloni nameštaja Leskovac - Najveći salon nameštaja u Srbiji - 4M
Kvalitetan nameštaj. Salon nameštaja 4M, Leskovac. Najveći izbor nameštaja pogodan za svaki deo kuće, stana ili poslovnog prostora. Najbolji nameštaj u salonima namestaja 4M. ‎Ugaone garniture, Ležajevi, ‎Baštenski program. Sve za kuću na jednom mestu.
kvalitetan namestaj, salon namestaja, namestaj 4m, spavace sobe
16933
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16933,theme-bridge,bridge-core-2.2.6,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-24.2.1606900891,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Saloni nameštaja Leskovac

q

Saloni nameštaja Leskovac 4M

Ponosni smo na činjenicu da u našem rodnom gradu, našim sugrađanima i posetiocima Leskovca nudimo širok izbor nameštaja i asortimana robe za opremanje domova i poslovnog prostora u čak dva salona nameštaja. Posetite nas i uverite se zašto smo najbolji.

Big Centar 4M Salon nameštaja

Najveći salon nameštaja u Srbiji

Na više od 12 000 kvm u sklopu kompleksa Apostolivić, otvorili smo najveći salon nameštaja u zemlji. Očekuje vas ogroman izbor nameštaja domaćih i inostranih proizvođača, kao i širok asortiman stvari za uređenje stabmenog ili poslovnog prostora.

Posetite nas u ulici Sime Pogarčevića 5 i budite sigurni da ćete naći sve što vam je potrebno za dom.

salon namestaja 4m leskovac

Galerija

Salon nameštaja 4m

Širok izbor nameštaja po fabričkim cenama

U našem salonu, u ulici Viljema Pušmana 3, očekuje vas veliki izbor nameštaja za opremanje vašeg doma ili poslovnih prostorija. Još jedna bitna prednost ovog salona nameštaja je što u svakom trenutnku možete pronaći nameštaj izuzetnog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.

Galerija

93%
Ljubaznost

Obučeno osoblje pomaže vam u odabiru proizvoda

90%
Opremljenost

Opremljenost salon proizvodima se stalno obnavlja

100%
Izbor

Najveći izbor nameštaja na jugu Srbije u svojim salonima